Uw adviseur

Thomas Groot Fiscalist

Administratie

U probeert alles bij te benen op het gebied van de financiële administratie. Het gaat tenslotte om úw bedrijf. Maar mogelijk heeft u toch regelmatig het idee achter de financiële zaken aan te lopen. Laten we eerlijk zijn: de harde cijfers zijn vaak ondoorzichtiger dan we zelf zouden wensen. Uw accountant kan veel voor u ophelderen, maar heeft hier vaak de tijd niet voor – al zal hij het niet snel toegeven. Hierdoor loopt u het risico niet alle fiscale mogelijkheden te benutten die van belang kunnen zijn voor de continuïteit en winstgevendheid van uw organisatie.

Inzicht financiën

Rijswijk Financiële Diensten zorgt ervoor dat u het inzicht in uw financiële resultaten terugkrijgt. Onze fiscale boekhouders hebben dezelfde kennis als een accountant, zijn goed bereikbaar en tonen zich zeer betrokken bij uw organisatie.

Fiscale bril

Wij bezien uw administratie door een fiscale bril en zijn op de hoogte van alle belastingtechnische mogelijkheden. Zo stuiten we vaak op besparingsmogelijkheden waar u veel aan kunt hebben. We denken met u mee en begrijpen wat er speelt onder ondernemers. Met behulp van onze adviezen stellen wij u in staat de juiste beslissingen te nemen en waar nodig in uw organisatie bij te sturen.

Uitbesteden administratie

Indien u wenst kunnen wij ook uw gehele administratie uit handen nemen. Zo hoeft u zich alleen nog bezig te houden met waar u goed in bent: ondernemen. Door onze fiscale kennis en ervaring bent u zeker dat we meer voor u doen dan uw administratie alleen. Wilt u een gedeelte van de administratie zelf voeren en een deel uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook. Vraag ons vrijblijvend naar onze online mogelijkheden.

‘Met Rijswijk Financiële Diensten krijgt u het inzicht in uw financiële resultaten terug!’

Specialismen

  • Belastingadvies MKB
  • Opstellen jaarrekeningen
  • Financiële administratie