Christian Groot

Christian Groot Adviseur MKB Verzekeringen en Hypotheken c.groot@rijswijkfd.nl LinkedIn

Christian Groot studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Na het succesvol voltooien van deze opleiding heeft hij als accountmanager Finance gewerkt bij Brunel. Vervolgens is hij in dienst getreden bij een gerenommeerde intermediair, waarbij het accent van zijn werk lag op verzekeringsadvies. Eind 2013 is hij toegetreden tot het familiebedrijf Rijswijk Financiële Diensten. Christian heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen. Op dit moment is hij bezig zich te registeren als erkend MKB-adviseur en Registeradviseur verzuim- en inkomensmanagement. Dit alles om te kunnen garanderen dat hij zijn klanten de beste kwaliteit levert. Want daar draait het bij Rijswijk Financiële Diensten om.

Christian houdt zich het meest bezig met schadeverzekeringen en inkomensvraagstukken. Daarnaast verstrekt hij hypotheekadvies aan met name ondernemers.

Zijn passie haalt hij uit het oplossen van vraagstukken uit het MKB-segment: ‘Iedere ondernemer worstelt met andere vraagstukken, dat maakt iedere kwestie interessant.’ Heb je een vraag voor Christian? Schroom niet hem te stellen, hij zal je vragen met enthousiasme beantwoorden!