Uw adviseur

Christian Groot Erkend Hypotheek Adviseer

Hypotheken

Het komt vaak voor dat ondernemers een bedrijfspandhypotheek aanvragen, maar dat hun verzoek wordt geweigerd. De mooie plannen kunnen direct de prullenbak in. En dat is lang niet altijd terecht. Er zijn een aantal oorzaken die ten grondslag liggen aan een groot deel van de afwijzingen.

  • De hypotheekadviseur die u in de arm heeft genomen, is niet gespecialiseerd in bedrijfspandhypotheken. Veel adviseurs zijn alleen thuis in particuliere hypotheken. De procedure voor de aanvraag van een bedrijfspandhypotheek is echter veel complexer en vereist een zekere expertise.
  • De bank eist drie volledige boekjaren om het risico van de hypotheek te bepalen en u kunt hier niet aan voldoen.

Succesvolle aanvraag

Rijswijk Financiële Diensten is gespecialiseerd in het aanvragen van bedrijfspandhypotheken. Onze voordelen op een rijtje:

  • Waar de bank drie volledige boekjaren eist, kunnen wij een aanvraag al met twee volledige boekjaren tot een succes maken.
  • Uiteraard dient er wel een goede onderbouwing te worden opgesteld van het toetsinkomen om het bedrijfspandkrediet te verkrijgen. Dit doen wij voor u.
  • Wanneer u rechtstreeks naar de bank gaat, dan zal deze u alleen op de hoogte brengen van de mogelijkheden binnen de betreffende bank. Rijswijk Financiële Diensten bemiddelt echter voor diverse geldverstrekkers. Dit vergroot de kans op succes en geeft u de mogelijkheid om voor de meest lucratieve voorwaarden te kiezen.

Specialist

Om de kans op een bedrijfspandhypotheek zo groot mogelijk te maken, is het verstandig een specialist in de arm te nemen. Graag gaan wij met u om de tafel om uw mogelijkheden te bespreken. Wij hebben aanstellingen bij diverse gerenommeerde hypotheekverstrekkers.

Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

‘Vergroot uw kans op een bedrijfspandhypotheek: neem een specialist in de arm’

Onze specialisaties

  • Bedrijfspandhypotheek voor ondernemers
  • Hypotheek voor ondernemer in privé
  • Hypotheken voor particulieren

Veelgestelde vragen

Q
Geldt voor de aankoop van mijn bedrijfspand ook het tarief van twee procent overdrachtsbelasting?
Helaas niet: het verlaagde tarief is alleen van toepassing op uw eigen woning. Voor andere onroerende zaken zoals bedrijfspanden geldt een tarief van zes procent.
Q
Welk bedrag aan hypotheek kan ik als ondernemer krijgen?
Dit is afhankelijk van uw bedrijfsresultaten over de afgelopen twee á drie jaar. In overleg met uw adviseur is het mogelijk uw situatie voor te leggen aan een geldverstrekker. Zodat u hiervan op de hoogte bent vóór aankoop van de woning.
Q
Kan ik mijn restschuld meefinancieren in de hypotheek?
Hiertoe zijn zeker mogelijkheden. Wel is het uiteraard afhankelijk van de hoogte van de restschuld of de betreffende geldverstrekker akkoord gaat.