Klantbeoordeling

“De kennis van deze adviseur was/is heel hoog en geeft een zeer vertrouwd gevoel.”

- Frans Schoute

Over ons: vroeger en nu

Rijswijk Financiële Diensten heeft een lange staat van dienst. In het jaar 1943 startte onze oprichter Joh. Rijswijk in Edam met slechts één agentschap van ‘De Nederlanden van 1845’ (het huidige Nationale Nederlanden). Destijds nog onder de naam Rijswijk Agenturen. Rechts ziet u een foto van de trotse oprichter op 35-jarige leeftijd.

Hij had vast niet kunnen vermoeden dat zijn bedrijf ruim zeventig jaar later nog zou floreren, onder leiding van zijn nakomelingen. Nadat Joh. Rijswijk het stokje eerst overdroeg aan de generatie na hem, staan sinds enkele jaren zijn kleinzonen aan het roer van de zich continue ontwikkelende organisatie.

Focus: MKB en particulieren

Vanaf 1991 opereert Rijswijk vanuit Zuidoostbeemster. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel financieel advieskantoor. Omdat onze diensten in de loop der jaren fors zijn uitgebreid, hebben we besloten onze naam te veranderen in Rijswijk Financiële Diensten. We richten ons op verzekeringen, financieringen en administratie voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Van een eenmanszaak tot een groot regionaal bedrijf met veertig medewerkers; bij ons bent u van harte welkom!

Daarnaast zijn we trots op onze grote particuliere klantenkring die we in de afgelopen zeven decennia hebben opgebouwd. Wij bieden hen een uitgebreid pakket aan schadeverzekeringen.

Persoonlijke benadering

Zoals gezegd: veel is veranderd in de loop der jaren. Toch is ook veel hetzelfde gebleven. Onze filosofie is er nog steeds op gericht om een langdurige en intensieve adviesrelatie aan te gaan met onze klanten. U bent voor ons uniek. Persoonlijk contact, goede begeleiding en aandachtige zorg vinden wij – nét als u – van groot belang. Hierbij kunt u uiteraard rekenen op onze vakbekwaamheid, transparantie en kwaliteit.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, werkwijze en beloning? Raadpleeg dan het kopje ‘Downloads’. Hierin treft u diverse documenten aan over onze diensten.

‘Zowel eenmanszaak als bedrijf met veertig medewerkers is bij ons van harte welkom!’

Ons team

Christian Groot Adviseur MKB Verzekeringen en Hypotheken
Thomas Groot Belastingadviseur (RB)
Herry Groot Adviseur Bedrijfshypotheken
Dylon Grootendorst Assistent Accountant
Linda Denekamp Adviseur Schade- en Levensverzekeringen
Sharilyn Wanschers Assistent Accountant
Stephanie Pohner Adviseur Schadeverzekeringen
Simeon den Uil Klantbeheerder
Chiel Jansen Adviseur Schade- en Levensverzekeringen
Danny Ghijsen Binnendienst Verzekeringen