Dylon Grootendorst

Sinds juli 2018 is het team van Rijswijk Financiële Diensten uitgebreid met junior assistent accountant Dylon Grootendorst. De 22-jarige Edammer startte begin 2018 als stagiair bij het advieskantoor, als onderdeel van zijn mbo-opleiding Financieel Administratieve Beroepen (niveau 4).

De stage beviel beide partijen zo goed dat Dylon nu officieel tot Rijswijk toetreedt als junior assistent accountant. Tegelijk wil hij verder leren. Zijn nieuwe werkgever steunt hem in deze ambitie. Daarom gaat hij in 2019 starten met de hbo-opleiding Finance en Control (voorheen bekend als Bedrijfseconomie). Wat hij daar leert, kan Dylon in de praktijk brengen voor klanten van Rijswijk. Denk bijvoorbeeld aan het maken van analyses, rondrekeningen en het opstellen van jaarrekeningen.

Dylon komt uit een onvervalst ondernemersgezin met vijf kinderen. Zijn ouders bestieren een tuincentrum in Edam (‘t Lokkemientje). Hier heeft Dylon ervaring kunnen opdoen met administratie en voorraadbeheer. Tot slot omschrijft de benjamin van Rijswijk zich als een gemotiveerde, harde werker. Als hij niet werkt, brengt hij graag tijd door met vrienden en geniet hij van het leven.