Sharilyn Wanschers

De klanten van Rijswijk inzicht geven in hun cijfers en overzicht scheppen in hun financiën. Dat vindt Sharilyn Wanschers het leukste aan haar werk als assistent accountant van Rijswijk Financiële Diensten. “Ik help onze klanten aan waardevolle informatie. Die helpt hen om, aan de hand van hun ambities, een koers te bepalen. Daarin denk ik uiteraard graag met ze mee!”

Sharilyn richt zich sinds 2023 op de bedrijfsadministratie van haar klantenbestand. Werk dat zij omschrijft als divers. “Dat maakt mijn werkdagen leuk én uitdagend.” Als haar grootste kwaliteit ziet ze ‘klantgericht meedenken’. “Mensen omschrijven mij als sociaal en toegankelijk. Dat wil ik ook graag uitstralen naar onze klanten, zodat ze hun vragen altijd aan me blijven stellen.” Ze voelt zich als een vis in het water bij Rijswijk. “Ons team bestaat echt uit leuke, enthousiaste mensen. Daardoor ga ik iedere dag met veel plezier naar kantoor!”

In haar vrije tijd onderneemt Sharilyn activiteiten met haar dochter én maakt ze verre reizen en stedentrips met haar vriend.