Stephanie Pohner

Stephanie Pohner Adviseur Schadeverzekeringen verzekeringen@rijswijkfd.nl LinkedIn

Geen dag is hetzelfde in haar functie als adviseur Schadeverzekeringen, vertelt Stephanie Pohner. Ze werkt nu drie jaar in de verzekeringswereld, heeft de benodigde Wft-certificaten behaald, maar leert nog ieder dag bij. “Ik houd me bezig met particuliere verzekeringen en adviseer de klant om tot een mooi verzekeringspakket te komen. Daarvoor maak ik een aantal vergelijkingen, om zeker te weten dat ik mijn klant de beste dekking en meest gunstige premie aanbied.” Kennis hebben van de beschikbare producten is hiervoor essentieel. “Dat is ontzettend veel. Er valt in dit vak volop te leren en te ontdekken.”

De behoefte van de klant staat voorop in haar werk, legt Stephanie uit. “Dat houd ik altijd in gedachten. Dat betekent voor mij dat ik eerlijk en transparant ben tegen de klant. En dat ik nauwkeurig te werk ga.” Wat Stephanie in haar werk helpt, is haar sociale karakter. “Ik leg makkelijk contact en vind het leuk om met klanten van gedachten te wisselen. En ik neem hen graag een stukje ‘zorg’ uit handen.”

In haar vrije tijd brengt Stephanie het liefst tijd door met haar gezin. “Samen gezellige dingen doen en van het leven genieten, daar houd ik van!”